Mandag, 1. februar 2016 — af Lisbeth Grube

Downton Abbey vinder fornem international TV-pris

En håndfuld glade vindere fra "Downton Abbey". Fra venstre er det Phyllis Logan, Lesley Nicol, Raquel Cassidy, Sophie McShera og Joanne Froggatt.
En håndfuld glade vindere fra "Downton Abbey". Fra venstre er det Phyllis Logan, Lesley Nicol, Raquel Cassidy, Sophie McShera og Joanne Froggatt.
Foto: AOP
Med mrs. Patmore i spidsen modtog ”Downton Abbey”-holdet en pris til årets Screen Actors Guild Awards.

Sikke en finale for ”Downton Abbey”!

Mens sjette og sidste sæson af den britiske TV-serie går sin sejrsgang kloden rundt, vandt ”Downton Abbey” en hæderspris af de helt store til prisfesten Screen Actors Guild Awards i Los Angeles lørdag aften.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

”Downton Abbey” løb med prisen i kategorien Outstanding Performance (enestående præstation, red.), og en tydeligt berørt Lesley Nicol – der spiller den elskelige kok mrs. Patmore - tog imod prisen på holdets vegne.

- Vi har været med her i seks år, og vi er kun blevet mødt med den mest fantastiske venlighed og generøsitet fra amerikanske skuespillere, sagde Nicole ifølge flere medier, bl.a. E!Online.

Henvendt til publikum fortsatte hun:

- Vi er en britisk TV-serie, så hvad laver vi her? Vi er oppe imod jeres TV-stjerner, så mange tak. Det er en stor, stor ære at vinde denne pris.

LÆS MERE: Derfor stoppede Downton Abbey

Downton Abbey vandt prisen for tredje gang

Og ”Downton Abbey” var i høj grad oppe mod de største amerikanske TV-serier, nemlig ”Game of Thrones”, ”Homeland”, ”House of Cards” og ”Mad Men”.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Men det blev altså den britiske successerie, der løb med sejren, og efterfølgende stillede de gallaklædte skuespillere op til fotografering med de eftertragtede statuetter.

Også i 2013 og 2015 vandt ”Downton Abbey” i samme kategori.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden