Torsdag, 23. marts 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Efter fem dage Alene i vildmarken gik det igen galt: Derfor måtte Birk tage hjem

Birk
Birk
Foto: DR
Denne gang havde Birk håbet, at han skulle være alene i vildmarken i mere end fem dage, men sygdom slog ham ud.

Deltagerne fra "Alene i vildmarken" har kun opholdt sig i ødemarken i ganske få dage, men der er allerede flere deltagere, som har været nødt til at give fortabt og trykke på knappen.

I første afsnit var det Victor, der tog hjem, og i afsnit to så Birk ingen anden udvej end at gøre det samme

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da han medvirkede i ”Alene i vildmarken” første gang, måtte Birk tage hjem efter bare fem dage, fordi han faldt op en glat sten og brækkede et ribben, og her i anden omgang er det som om, at uheldet bliver ved at forfølge 56-årige Birk.

På femtedagen blev han nødt til at tilkalde en paramediciner, fordi han var fuldstændig nede på energi og havde både hovedpine og ondt i halsen samt tryggen for brystet.

- Lige nu er jeg bare ukampdygtig. I stedet for at ligge herude og ingenting kunne – og måske det forværrer sig – så siger jeg pænt tak for nu, siger Birk i programmet, hvor han nærmest også har mistet sin stemme.

- Sidst røg jeg ud på dag fem, og det gør jeg så igen. Jeg ved ikke, om jeg har fået den genoprejsning, jeg skulle have, men jeg synes, det har været en stor oplevelse, og så må jeg sgu være en evig femmer, forklarer han.

Af programteksten fremgik det, at årsagen til Birks symptomer var en lungebetændelse. Den form for sygdom skal oftest behandles med antibiotika.

Der er nu seks deltagere tilbage, som kæmper om sejren i "Alene i vildmarken".

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden