16. mar. 2023
Af Laura Dalgård Hansen

Genkendte du hende i Alene i vildmarken? Victors mor er også kendt fra tv

Victor Gjedde
Victor Gjedde
Foto: DR
Victor Gjedde medvirker i den nye sæson af "Alene i vildmarken", men hans mor er også kendt fra tv.

Torsdag aften var der premiere på den nye sæson af ”Alene i vildmarken”, og her var der gensyn med otte tidligere deltagere fra programmet, som alle kæmper for at få revanche.

En af deltagerne er 28-årige Victor Gjedde, som fans af programmet husker fra sæson 5, hvor han var af sted med sin makker, Caspar. De to klarede 16 dage i vildmarken, før de trykkede på knappen og rejste hjem.

I det første afsnit blev man introduceret for flere af deltagerne, og kameraholdet var blandt andre hjemme hos Victors mor, Ulla.

Hvis man synes, hun virker bekendt, er der en god grund, for ligesom sin søn er hun også kendt fra tv.

Det ligger til familien at være glad for eventyr, for sammen med sin mand, Lars, deltog Ulla i første sæson af det populære TV 2-program ”Først til verdens ende”.

Desværre nåede ægtepar ikke hele vejen til Singapore, som var endedestinationen for rejsen, for de blev elimineret som det første par.

Lars og Ulla i "Først til verdens ende". 
Lars og Ulla i "Først til verdens ende".
Foto: Heidi Lundsgaard/TV 2

Lars og Ulla har fire børn, og inden afrejsen i TV 2-programmet var de lidt betænkelige ved, at forældrene skulle på tv.

- De har taget det meget forskelligt. Den ene syntes, det var fedt, og en anden var lidt på dupperne i forhold til, at vi skulle passe på, hvad vi sagde til kameraet. Og de var glade for, at vi kom hjem i god behold. Lidt bekymrede har de da været for de gamle, fortalte Ulla dengang til BILLED-BLADET.

”Alene i vildmarken” kan ses hver torsdag på DR1 og DRTV, mens den nye sæson af ”Først til verdens ende” kan ses på TV 2 og TV 2 Play hver mandag.

Læs mere om: