Tirsdag, 28. februar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Efter kun tre afsnit: Nu er der nyt om Kender du typen?

Jacob Holst Mouritzen, Tobias Hansen og Anne Glad
Jacob Holst Mouritzen, Tobias Hansen og Anne Glad
Foto: DR
"Kender du typen?" vendte tilbage med nye afsnit i januar, men der kom kun tre programmer. Nu er der godt nyt om det populære DR-program.

I januar vendte ”Kender du typen?” tilbage på DR med nye afsnit, og denne gang skulle seerne lære både en ny vært og en ny ekspert at kende.

Tobias Hansen har overtaget værtstjansen efter Anna Lin, mens Jacob Holst Mouritzen har taget over for Flemming Møldrup.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Modsat hvad mange seere havde forventet, kom der dog kun tre nye afsnit – men det var der en god forklaring på. 

- Vores vært Tobias Hansen arbejdede til VM i Qatar for DR Sporten, og derfor kunne vi ikke optage, helt som vi plejer. Derfor er vores forårssæson i to dele, hvor de sidste programmer kommer senere på foråret. Vi lover dog, at efterårssæsonen efter sommerferien sendes samlet, oplyste redaktionschef i DR Livsstil og Fakta, Eva Kvist, til BILLED-BLADET for nogle uger siden.

Hvis man er vild med det nye trekløver i ”Kender du typen?” er der nu gode nyheder, for allerede fra onsdag 15. marts sender DR nemlig igen nye afsnit.

”Hvem er det, som altid tusser rundt i bare fødder derhjemme? Som ejer både en elbil og en firhjulstrækker, og som har fyldt sit liv med kreativitet? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Jacob Holst Mouritzen regne ud, når ”Kender du typen?” besøger en hovedperson, der bor på 140 hyggelige kvadratmeter i en villalejlighed i Brønshøj” lyder det i omtalen af programmet, der kan ses på DR og DRTV fra 15. marts.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden