Emma Pi vinder børnenes MGP

12-årige Emma Pi vinder børnenes MGP

Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

12-årige Emma Pi med de Harry Potter-inspirerede briller sikrede sig lørdag aften sejren i MGP 2014 i Arena Fyn i Odense med sangen "Du ser den anden vej".

Søndag, 16. marts 2014 - af Lone Vandborg

Den lykkelig vinder Emma Pi sang om ulykkelig kærlighed med sangen "Du ser den anden vej". Nummeret har den 12-årige pige selv skrevet, og dermed viser hun, at ungdomskærlighed absolut ikke er let, når drengen ser den anden vej. Men det ændrer sig måske nu, hvor Emma Pi er på vej til berømmelse.

Med sejren følger et skræddersyet coachingforløb, så Emma Pi får mulighed for at udvikle sin musik i samarbejde med professionelle, skriver dr.dk.

Det to timer lange show bød også på Melodi Grand Prix-vinderen Basim og "Cliche love song", så ikke gengældt kærlighed har været det helt store tema i Grand Prix i år.

Efter 10 energifyldte sange endte showet med finale mellem Emma Pi, Lærke og gruppen Benedikte K & The Sisters. Og da seernes stemmer var talt op, kunne en glædesstrålende Emma Pi række armene triumferende i vejret. Mon ikke der bliver masser af tale om på mandag i skolen, når den unge pige med miusikerdrømmene kommer tilbage til sin 5. klasse i Gentofte.