12. sep. 2018
Af Annemette Mikkelsen

Eva og Carsten fra Gift ved første blik: Derfor gik det galt

Eva Lundberg og Carsten Jensen fra "Gift ved første blik". 
Eva Lundberg og Carsten Jensen fra "Gift ved første blik".
Foto: Marianne Overaa/DR
Seerne så i aftenens afsnit af ”Gift ved første blik”, at Eva og Carsten var på bryllupsrejse i Milano. Man så dog også mange af deres gnidninger.

”Jeg har en mærkelig følelse i maven nu”, fortæller Carsten Jensen til kameraet i aftenens afsnit af ”Gift ved første blik”.

Seerne følger her det nygifte par på bryllupsrejsen til Milano, hvor gnidninger mellem de to bliver optaget for rullende kameraer.

- Når man er tæt på et andet menneske, man ikke kender, og man har sine forskelligheder, kan man godt misforstå hinanden. Vi var ikke så gode til at kommunikere, fortæller Eva Lundberg.

Vil begge gerne i tale

TV-seerne så i aftenens afsnit, at parret gik forbi hinanden flere gange - blandt andet da Carsten tror, Eva kommer ned til morgenmaden.

Hertil svarede Eva, at hun aftenen inden havde fortalt, at hun normalt ikke spiser morgenmad – og derfor startede konflikten.

- Vi er to personer, som godt kan lide at blive hørt – og som gerne vil sige noget. Nogle gange lidt for meget, sådan så den anden ikke får sagt noget, lyder det fra Carsten.

Følte sig misforstået

Begge parter følte desuden, at de blev misforstået i aftenens program gennem klipningen.

De mener, at de klip som vises, bliver vist uden en større sammenhæng – og at det derfor er sværere at forstå deres reaktioner.

Udmattelse og en lang rejse

En anden faktor som ifølge parret var årsag til den dårlige kommunikation, var mangel på søvn og dét at de hele tiden skulle være på.

- Der var mange kameraer omkring os. Det vi oplevede på så kort tid, er noget, som andre par oplever på flere år. Vi var begge to så trætte, og det gjorde det ret svært for os at møde hinanden, fortæller Eva og Carsten fortsætter:

- Noget man heller ikke ser er, at vi havde en rigtig lang rejse. Vi havde bare haft en virkelig lang dag, og mange spændinger sker grundet træthed.

Om Eva og Carsten kan løse deres problemer, og om kærligheden kan spire, må seerne vente i spænding med at se.

Læs mere om: