9. sep. 2021
Af Majken Munk

Fik svært spørgsmål i Gift ved første blik: Sådan var Mettes svar

Mette og Morten fra "Gift ved første blik"
Mette og Morten fra "Gift ved første blik"
Foto: Snow Productions
Mette er af Morten blevet bedt om at forholde sig til en samtykkeerklæring, før parret skal være intime sammen. Nu afslører hun, om hun underskrev erklæringen.

I ”Gift ved første blik” nyder Mette og ægtemanden Morten deres bryllupsrejse på Læsø.

Som det hører sig til i hvedebrødsdagene, er parret på vej mod at blive mere intime, men før det sker, har Morten spurgt, om Mette vil skrive under på en samtykkeerklæring.

Endelig afsløres det, om parret bliver enige om en underskrift.

Lidt fjollet

Hverken Mette eller Morten har i tv-programmet lagt skjul på, at de er fysiske mennesker.

Derfor var det et ønske fra Mortens side, at før de havde sex, skulle Mette underskrive en samtykkeerklæring. Selv om der er et gran alvor bag, var det også et humoristisk indslag.

- Der er nogen, som er mere usikre og er dårlige til at kommunikere og vise signaler. Det kunne gavne nogle med en samtykkeerklæring, men jeg tror, at både Morten og jeg synes, den er lidt fjollet, har Mette tidligere fortalt til BILLED-BLADET om erklæringen.

En underskrift

Da BILLED-BLADET talte med Mette, ønskede hun ikke at afsløre, om hun havde tænkt sig at skrive under.

I aftenens program kommer det frem, efter ægteparret har diskuteret punkterne i samtykkeerklæringen tilpas længe, at Mette skriver under.

- Der er ingen tvivl om, at jeg finder Morten tiltrækkende og nem at være sammen med. Det gør jo også, at jeg er fysisk tiltrukket af ham, så jeg kan se, at vi skal have en intimitet. Det er ikke fjernt for mig overhovedet, fortæller hun, før hun skriver under, i programmet.

https://imgix.billedbladet.dk/giftvedfoersteblik_morten-mette_prg4.jpg
Morten og Mette taler punkterne på samtykkerklæringen igennem, før Mette ender med at skrive under.
Foto: Snow Productions

Som både Mette og Morten fortæller i programmet, ender de også med at være intime efter der blev underskrevet en samtykkeerklæring.

Læs mere om: