Søndag, 16. februar 2020 - af John Lautrup

Filippa Suenson fra terror-serie: Derfor trives jeg med usikkerhed

Filippa Suenson
Filippa Suenson
Foto: Jason Alami
Filippa Suenson har en hovedrolle i DR1s dramaserie "Når støvet har lagt sig". Hun ønsker ikke, at støvet lægger sig over hendes arbejdsliv og elsker derfor det usikre liv som freelance-skuespiller.

Filippa Suenson, 33 år, er gift og har to børn med Janus Elsig. De er begge freelance-skuespillere og holder af det usikre liv uden fast indtægt, selv om hun lige har nydt 11 måneders økonomisk stabilitet under indspilningen af DR1s terrorserie "Når støvet har lagt sig". Hun spiller en af hovedrollerne som alenemoren, Louise, i serien.  

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Janus og jeg har da talt om at søge fastansættelse ved et teater, men der er altså en kæmpe frihed ved freelancelivet. Også selv om vi har to børn. Vi er gode til at spare op og leve billigt, så vi lader ikke usikkerhed styre vores liv. Vi trives begge i det. Der er noget fedt ved at gå ind i nye sammenhænge og ud af dem igen. At blive dybt forelsket i alle de her kolleger og historien og knokle for at fortælle den og så slippe det igen. Det kan jeg faktisk gode lide, siger Filippa Suenson. 

Hun blev uddannet fra Aarhus Teater i 2011 og har stort set levet som freelance lige siden. Tv-seere vil kende hende fra underholdningsprogrammer som "Live fra Bremen", "Rundt på gulvet" og "Klipfiskerne". Hun har også haft biroller i tv-serier som "Rita", "Ditte & Louise 2" og "Arvingerne III".

Læs interview med Filippa Suenson i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 20. februar.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden