Flemming og Allan fra Forsvundne arvinger: Sådan har vi det sammen i dag

Flemming og Allan fra "Forsvundne arvinger".

Flemming og Allan fra "Forsvundne arvinger".

Foto: Klaus Nedergaard/DR
Det var et rørende øjeblik, da de to halvbrødre Flemming og Allan Hildebrandt mødte hinanden for første gang i mandagens afsnit af ”Forsvundne arvinger” på DR1.

En trist historie fik en lykkelig slutning i mandagens afsnit af ”Forsvundne arvinger” på DR1. Her fandt de to halvbrødre Allan og Flemming Hildebrandt hinanden.

De havde begge fået at vide, at de var arvinger til den afdøde Ruth Carmen Schmith Hildebrandt, som tidligere havde været gift med deres fælles far, Egon Hildebrandt. Det viste sig dog at være en fejl, da man fandt ud af, at Ruth og Egon var blevet skilt i 1980’erne.

De to brødre, som har forskellige mødre, var alligevel ikke arveberettigede, og arven på 150.000 kr. gik til Statskassen.

En fantastisk følelse

I stedet for en arv har 79-årige Flemming og 61-årige Allan nu begge fået sig et nyt familiemedlem, og de er taknemmelige for, at DR-programmet har ført dem sammen.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Pengene er vi begge to ligeglade med. Jeg er lykkeligere for at have fået en bror, en niece og en nevø. Det er en fantastisk følelse, for det er jo næsten som at vinde i lotteriet, siger en glad Allan til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Vi snakker sammen mindst en gang om ugen, og nu varer det nok heller ikke så længe, inden Flemming kommer herover på besøg. Min kone og jeg skal også have en weekend i Nakskov, så han kan vise os rundt i området.

I sommerhus på Ærø

Allan bor ved Flyvestation Karup i Midtjylland, hvor han i mange år var seniorsergent i Forsvaret, og hans 18 år ældre halvbror, Flemming, bor i Nakskov på Lolland.

- Vi har lige været i sommerhus sammen på Ærø i weekenden. Det var rigtig hyggeligt, og det var første gang, at vi var alene sammen, siden programmet blev optaget i september, fortæller en glad Flemming.

I BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 22. april, kan du læse et interview med Allan og Flemming fra ”Forsvundne arvinger”.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden