2. sep. 2021
Af Julie Lund Rosenfeldt Isen

Gift ved første blik-deltager: Se hans store forvandling

Jakob Bay i 2014 inden sin operation.
Jakob Bay i 2014 inden sin operation.
Foto: Krestine Havemann
Jakob Bay fra sæson 2 af ”Gift ved første blik” har gennemgået en større operation – og har gang i mange spændende projekter.

Hele Danmark kom på fornavn med Jakob Bay, da han i 2014 deltog i sæson 2 af “Gift ved første blik”.

Her blev han gift med Katrine, men selv om de to valgte at forblive gift i slutningen af programmet, gik de efterfølgende fra hinanden.

Da Jakob Bay deltog i “Gift ved første blik”, vil nogle måske kunne huske hans karakteristiske smil med de skæve fortænder – men for nyligt har han gennemgået en større forvandling.

https://imgix.billedbladet.dk/bb-15428_1_1.jpg
Jakob og Katrine blev gift i sæson 2 af ”Gift ved første blik”.
Foto: Krestine Havemann

Jakob Bay har nemlig fået foretaget en kæbeoperation og fået rettet sine fortænder.

- Det var faktisk ikke pga. det kosmetiske. Jeg havde affundet mig med, at skæve tænder var "en del af charmen" ved mig, fortæller Jakob Bay til BILLED-BLADET.

Problemet var derimod, at han bed skævt og risikerede at få slidgigt, hvis ikke hans kæbe blev fixet – og for at kæben kunne opereres, måtte Jakob Bays tænder rettes først.

Og han er meget glad for resultatet:

- Det er dejligt befriende at være færdig med hele den proces. Jeg har nærmest smilt 24/7, siden bøjlen røg af i juli måned, siger Jakob Bay.

Driver velgørenhedsprojekt

Siden sin deltagelse i “Gift ved første blik” har Jakob Bay haft gang i en masse spændende projekter. Bl.a. driver han velgørenhedsprojektet "FundRacers", hvor han har samlet over en million kroner ind til Børnecancerfonden.

- Mit seneste tiltag for at sikre eksponering af projektet er, at jeg har kastet mig ud i nogle vilde eventyr i form af "Seven Summits", dvs. det højeste bjerg på alle 7 kontinenter, fortæller han.

Jakob Bay fortæller, at han selv betaler for turene, men at han så har nogle forskellige aktiviteter i gang for at indsamle penge til det gode formål – f.eks. ved at folk kan donere for hver meter, han kommer op ad de høje bjerge.

- Det er superfedt – og nogle fantastiske eventyr, jeg går i møde, siger Jakob Bay.

Hvordan det går med kærligheden i dag, holder den tidligere ”Gift ved første blik”-deltager dog for sig selv.

- Nu har jeg delt mit kærlighedsliv med hele Danmarks befolkning én gang og har siden da holdt det privat, smiler han.

Du kan læse mere om Jakob Bays velgørenhedsprojekt "FundRacers" lige HER.

Læs mere om: