29. aug. 2021
Af af

Michael fra Gift ved første blik hemmelig gift

Michael Sommer, kendt fra "Gift ved første blik" sagde lørdag ja til Maria Hjort Kronholm ved et hemmeligt og meget romantisk bryllup.

Det gik pludselig stærkt, da Michael Sommer og Maria Hjort Kronholm besluttede sig for at blive gift.

Kun få dage efter, at de havde aftalt brylluppet, sagde de i al hemmelighed ja til hinanden ved et intimt og romantisk bryllup.

Vielsen fandt sted i en kirke tæt på deres store gård ved Bjerge Strand på Vestsjælland.

Se de mange dejlige billeder fra brylluppet øverst i artiklen

Kunne ikke vente

"Vi kunne ikke vente længere. Vi besluttede onsdag aften at blive viet, så vi har aftalt det i knap 3 dage. Det blev intimt og utrolig romantisk med blomster fra vores have og bare os to (og min mor som fulgte mig op, hun anede heller ikke noget).

Vi måtte bare sige “ja”, og kunne ikke holde stor fest pga Corona og havde jo derfor valgt at udsætte det hele - men vi kunne ikke vente med den store dag. Dog bliver der en stor dag næste år med bryllup og gæster på Dragsholm Slot - præcis som tidligere beskrevet," skriver den lykkelig brud i en mail til BILLED-BLADET.

På bryllupsrejse

Maria fik først sin flotte brudekjole kort før vielsen fandt sted.

"Kjolen fandt jeg tilfældigt hos en brude-butik der skulle ophøre, dagen før brylluppet. Det var meningen jeg selv ville designe min egen, men det kunne selvfølgelig ikke nåes så kort tid forinden. Så det må vente til næste år," fortæller Maria til BILLED-BLADET.

Michael Sommer, der tidligere har været gift og sidenhen blev skilt i DR-programmet "Gift ved første blik", er nu taget på en dejlig bryllupsrejse sammen med sin smukke hustru.

Læs mere om: