28. jan. 2021
Af Stine Ramlyng

Gift ved første blik-deltager og hans forlovede: Endelig kan vi sige det!

Michael Sommer der var med i "Gift ved første blik" i 2019 fandt ikke kærligheden i tv-programmet. Til gengæld er han nu forlovet og har taget et stort skridt med kæresten Maria Kronholm.

Bryllupsplanerne med kæresten Maria Kronholm er sat på standby på grund af corona og i stedet er en anden drøm blevet en realitet.

"Endelig kan vi sige det: Vi er blevet ejere af denne smukke og velholdte landejendom!", skriver Maria Kronholm i et opslag, som BILLED-BLADET har fået lov at citere fra.

Det er en barndomsdrøm for både hende og Michael Sommer, der nu er gået i opfyldelse, fortæller Maria Kronholm. Parret har nemlig erhvervet sig en stor gård ved Bjerge Strand på Vestsjælland med masser af plads og højt til loftet. Mere præcist syv meter i den fine indgangshall og knap tre meter i resten af ejendommen.

(Se galleriet øverst i denne artikel)

Drømmene er kun lige begyndt

- Vi glæder os til stjerneklædt nattehimmel, stald til hestene, maskinhal til Michaels gokarts og uendelige drømme som starter! Og stedet kommer uden tvivl til at være et samlingspunkt fremover, og vi glæder os til at det skal rumme utallige minder med venner og familie, fortæller Maria Kronholm.

Særlig stolt familiemedlem

At det blev til en stor gård er faktisk en tradition i Michael Sommers familie.

- Og Michael er stolt af at føre traditionerne videre til ære for hans elskede afdøde morfar - nu med egen gård. Er sikker på at han er umådeligt stolt af dig min skat, skriver Maria Kronholm i sit opslag.

Indtil parret igen kan tage fat i bryllupsplanlægningen hygger de sig med at forme deres drømmegård, som nu måske ender med at få en central plads i selve brylluppet.

- Vi er faktisk blevet lidt forelskede i idéen med at holde brylluppet på gården, og selvfølgelig have vores heste med på den store dag. Udsigten er også så smuk, og vi havde faktisk besluttet os for et tema med “Romantisk og landlig elegance” hvor vi ville pynte en smuk lade til vielsen. Så det kunne da godt være vi ender med at holde det i vores egen lade nu, siger Maria Kronholm til BILLED-BLADET og løfter sløret for endnu en drøm:

(Se parrets nyerhvervede landejendom i galleriet øverst i denne artikel)

- Jeg drømmer selv om at komme til hest til selve vielsen. Men ja, alt er sat på pause fra september 2020. Vi nåede at planlægge farver og blomster, opdækning mm. Det bliver fransk landstil, med smukke sart lyserøde og champagne farvede pæoner, slutter hun.

Læs mere om: