7. feb. 2017
Af Juliane Olsen

Gift ved første blik: Her er de nye deltagere

Tirsdag aften får den nye sæson af ”Gift ved første blik” premiere på DR1, og nu er ansigterne på deltagerne blevet afsløret.

Tirsdag den 7. februar er der premiere på en ny sæson ”Gift ved første blik” på DR1. Her er fire mænd og fire kvinder, der ikke kender hinanden i forvejen, blevet matchet af eksperter og bliver gift første gang de mødes.

Eksperimentet går ud på at indgå ægteskab med en fremmed de aldrig har mødt før og leve sammen som mand og kone i fem uger.

- Det har været et intenst forløb med op- og nedture for de fire ægtepar, kan programredaktør allerede nu Gitte Fromberg afsløre.

Fire par er sat sammen

Ifølge dr.dk har der været 220 kvinder og 80 mænd, der har meldt sig til deltagelse i programmet, og nu er de fire par altså blevet sat sammen.

Deltagerne tæller Mette fra Ringsted, Pernille fra Aarhus, Birgitte fra Kokkedal, Camilla fra København, Allan fra Sønderborg, Christian fra Søborg.

LÆS MERE: "Gift ved første blik": Line og Michael flytter sammen

Desuden er Martin fra Kirke Hyllinge og Nicolas fra København også med i denne sæson af ”Gift ved første blik”.

Alle er de mellem 29 og 59 år gamle, og de får hjælp til kærligheden fra en række eksperter.

Nye eksperter er med

Eksperterne består af psykologer, sexologer, parterapeuter og en antropolog, der ud fra deres forskellige fagligheder sammen har fundet frem til de bedste match.

Psykologen Gert Martin Hald og antropologen Trine Demant er igen med på ekspertholdet. Men denne gang er psykolog og parterapeut Mette Smidt og metakognitiv psykolog Sisse Find Nielsen også med om bord.

Sæsonpremieren på "Gift ved første blik" ruller over skærmen på kl. 20.45 på DR1.

LÆS OGSÅ: Gift ved første blik: Jakob og Kathrine er ikke kærester mere

Mød de nye deltagere i galleriet herover.

Læs mere om: