Onsdag, 30. maj 2018 - af Laura Dalgård Hansen

Glæd dig: Her er Matadors afløser

Agnes og Boldt i "Matador"
Foto: DR
De næste mange lørdage kan man glæde sig til et gensyn med blandt andre Fischer og La Cour, når DR1 sender ”Rejseholdet”.

Det er slut med de hyggelige visitter i Varnæs’ stuer og snyd med rationeringsmærkerne lørdag aften for denne omgang.

Til gengæld kan man glæde sig til hurtige biler og masser krimi, når ”Rejseholdet” tager over for ”Matador” lørdag aften.

 

Dejligt gensyn

Og så kan man glæde sig til en masse godt dansk skuespil - blandt andet også fra nogle af "Matadors" stjerner. Både Ghita Nørby og Susse Wold er med i begge serier. 

Man kan også se frem til et gensyn med Fischer, La Cour, Gaby og alle de andre, når vi endnu engang kommer landet rundt med mobilkontoret.

Mads Mikkelsen som Fischer
Foto: Ulla Voigt/DR

Mads Mikkelsen i rollen som den benhårde Fischer.

International succes

”Rejseholdet” blev hurtigt en succes, da den første gang blev sendt fra 2000 til 2004, og flere gange fulgte flere end to millioner seere mere i holdets jagt på forbryderne.

Det er ikke kun herhjemme, at folk var vilde med ”Rejseholdet”, som var inspireret af virkelige kriminalsager. Også udlandet var begejstret, og ”Rejseholdet” blev den første af flere danske TV-serier, som vandt den eftertragtede Emmy-statuette.

Sidste sommer viste DR1 den første sæson, og fra på lørdag klokken 20 kan man følge sæson 2, som begynder med det 10. afsnit i serien.

Ventetiden indtil på lørdag kan man blandt andet bruge på et gensyn med nogle af de mange gæstestjerner fra serien i galleriet herunder:

GALLERI: Rejseholdets gæstestjerner

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden