29. maj. 2020
Af Karina Didriksen

GOD NYHED: Fællessang fortsætter på DR

Mads Steffesen og Phillip Faber
Mads Steffesen og Phillip Faber
Foto: Gregers Overvad og DR
Fredagsprogrammet ”Fællessang – hver for sig” har været et kæmpe hit, og nu er det kommet for at blive på DR.

Nu er der en fantastisk nyhed til fans af DR1-programmet ”Fællessang – hver for sig” – det er nemlig kommet for at blive.

Programmet med Mads Steffensen og Philip Faber i spidsen har været sendt hver fredag under coronakrisen, og det skulle have været sendt for sidste gang i aften den 29. maj.

Men ”Fællessang – hver for sig” har været et kæmpe hit med omkring én million seere hver fredag, og derfor fortsætter det nu ved særlige lejligheder.

- Fællessang er en tradition, der er født. Og det at synge sammen er noget, der er kommet for at blive på DR. Vi glæder os til, at vi ikke kun kan synge sammen hver for sig, men også fælles og sammen i fremtiden, siger DR’s underholdningsredaktør Jan Lagermand Lundme til dr.dk.

Fællessang til sankthans

Efter det 10. program har været sendt fredag, kommer ”Fællessang – hver for sig” tilbage igen, når der er tradition for at synge sammen.

- Lige nu er ”Fællessang” planlagt til at vende tilbage til sankthans med Mads Steffensen som vært, fortæller Jan Lagermand Lundme.

Vender tilbage til efteråret

Derudover vil der også - i forbindelse med det oprindeligt planlagte fodbold-EM i år - være ”Fællessang i Parken” med Josefine Høgh og Tina Müller ved roret på DR1 den 13. juni fra klokken 20.00-21.30.

”Fællessang” vender også tilbage på DR1 senere på året, hvor alle igen får mulighed for synge sammen.

I mellemtiden fortsætter morgensangen også frem til sankthans på DR1 og P2 med Phillip Faber som vært.

Læs mere om: