Tirsdag, 10. december 2019 - af Emilie Jepsen

Gravid Toppen af poppen-stjerne: Se hendes flotte mave

Foto: Mikael Rieck
Sangerinde Dorthe Gerlach, der har termin om blot halvanden måned, så fantastisk ud til optagelserne af DR's store juleshow.

Sangerinden med den karakteristiske fine stemme strålede om kap med stjernerne, da hun optrådte til optagelserne af "DRs Store Juleshow" forleden.

Dorthe Gerlach så fortryllende ud i en sort, lang velourkjole med slæb, store ærmer og en bar ryg lavet af designer Søren Le Schmidt. Den smukke kjole var lavet specielt til Dorthe og fremhævede på smukkeste vis hendes flotte og højt ønskede graviditet.

Dorte Gerlach venter et ønskebarn 

Dorthe Gerlach og manden Michael Hartmann har kæmpet mange år for at blive forældre. 

Tidligere på året fik BILLED-BLADET lov til at bringe den gode nyhed, og her beskrev Dorthe Gerlach selv graviditeten således: 

- Dem der er tæt på os ved, at det er noget, vi har ønsket og kæmpet for i mange år, og vi håber bare, at alt går godt.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

God og travl graviditet

Alt tyder på da på, at de har fået det ønske opfyldt, for graviditeten er gået over al forventning. Og den gode graviditet har været kærkommen, for Dorthe og manden har turneret hele efteråret med deres band Hush. 

- Jeg har været virkelig heldig, jeg havde det ret dårligt i starten med kvalme, men det gik heldigvis over, fortalte hun, da BILLED-BLADET mødte hende til optagelserne på DR's store juleshow, som bliver vist i tv den 21. december kl. 20.30 på DR1. 

Foto: Mikael Rieck

Gå på opdagelse i galleriet herunder med "Toppen af poppen"-deltagere gennem tiden:

GALLERI: Toppen af poppen gennem tiden

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden