12. dec. 2019
Af Stine Ramlyng

Gravide Dorthe Gerlach afslører kønnet på baby

Dorthe Gerlach
Dorthe Gerlach
Foto: Mikael Rieck
Sangerinde Dorthe Gerlach, der har termin om blot halvanden måned, så fantastisk ud til optagelserne af DR's store juleshow. Ved samme lejlighed afslørede hun, hvad parret venter.

Sangerinden med den karakteristiske fine stemme strålede om kap med stjernerne, da hun optrådte til optagelserne af "DRs Store Juleshow".

Babyen samarbejder godt

I en sort tætsiddende kjole fremviste hun sin smukke højgravide mave, som hun og manden Michael Hartmann har kæmpet mange år for at blive forældre.

- Jeg har jo haft et helt vildt tralvt efterår, med 30 koncerter, men det er gået godt, graviditeten er heldigvis ikke gået på stemmen. Det er jo en lille dreng, jeg har i maven, og jeg synes han samarbejder rigtigt godt med mig.

- For det meste kan jeg mærke ham, lige når jeg kommer på scenen. Der sparker han løs, men så falder han ligesom til ro og holder lidt lav profil, det er egentlig meget rart, for så kan mor koncentrere sig om at synge, sagde Dorthe Gerlach.

Dorthe Gerlach i tvivl om navnet

Den lille livlige fyr i maven, har endnu ikke et navn.

- Vi er stadigvæk virkelig i tvivl om hvad han skal hedde. Jeg tror det ender med at vi venter og ser hvad han ligner, når han kommer ud.

"DRs Store Juleshow", der bliver sendt lørdag den 21. december kl. 20.30.

Læs mere om: