Gravide Sofie Linde fylder 28 år: Sådan skal hun fejre dagen

Sofie Linde, september 2017

Sofie Linde, september 2017

Foto: Jeppe Michael Jensen/BILLED-BLADET
Den gravide ”X Factor”-vært Sofie Linde fylder 28 år, men hun har ingen særlige fødselsdagsønsker, for hun har alt, hvad hun skal bruge.

Det er tredje år i træk, at Sofie Linde står i spidsen for talentprogrammet ”X Factor”, men denne ellevte sæson er helt særlig, fordi DR har meldt ud, at det bliver sidste sæson af det populære show.

Det er da også talentprogrammet, der fylder mest på hendes fødselsdag.

- Min fødselsdag skal fejres til den aller sidste ”X Factor”-auditiondag i København. Det gjorde jeg også sidste år, og det var faktisk meget hyggeligt.

- Både Joakim og jeg skal arbejde til sent fredag, så vi tager føsser'-revanche en anden dag, fortæller Sofie Linde til BILLED-BLADET. 

Sofie Linde holder fødselsdags-marathon

Selv om der måske ikke bliver meget tid til at kun at fejre fødselsdag for den smilende TV-vært, så har hun intet problem med, at hendes særlige dag bliver udstrakt over flere dage. 

- Jeg elsker at have fødselsdag, så for mig gør det ikke noget, at min fødselsdag bliver spredt ud over flere dage. Jeg har også lovet nogle veninder at holde noget middags-halløj, når der er pause i ”X Factor”-optagelserne, fortæller hun. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Ingen særlige ønsker

Det 28. år i Sofie Lindes liv bliver noget helt specielt. For i starten af august afslørede hun og kæresten gennem fire år, Joakim Ingversen, at de skal være forældre i starten af næste år. 

Måske er netop graviditeten grund til, at Sofie Linde ingen særlige fødselsdagsønsker har. 

- Jeg fylder 28 år og ønsker mig egentlig ikke det helt store. En ny Mascara måske? Ja - jeg er blevet kedelig, men jeg har jo alt, hvad jeg skal bruge, fortæller hun. 

Joakim Ingversen, Sofie Linde
Foto: Jeppe Michael Jensen

Joakim Ingversen, Sofie Linde

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden