Grosserer Madsens rigtige kone: Derfor elsker jeg Badehotellet

Christine Albeck Børge og Lars Ranthe.

Christine Albeck Børge og Lars Ranthe.

Foto: Lars H. Laursen
”Ulven kommer”-stjernen Christine Albeck Børge er gift med ”Badehotellet”-stjernen Lars Ranthe, og hun deler hans glæde for den populære TV 2-serie.

Christine Albeck Børge har fået sin første store rolle i en tv-serie i ”Ulven kommer” på DR1, men hun er også vild med en anden serie, nemlig ”Badehotellet”, hvor hendes ægtemand, Lars Ranthe, har rollen som grosserer Madsen.

- Jeg følger selv med i ”Badehotellet”, og den er et samlingspunkt for vores familie, fortæller skuespilleren til BILLED-BLADET og tilføjer med et smil:  

- Vi sidder og ser den med vores yngste datter, Betty Marie, på 12 år, og det er så hyggeligt. Vores ældste datter, Rigmor, går til fester, så hun har ikke rigtig tid mere.

Foto: Birger Storm

En del af vores familie

46-årige Christine Albeck Børge kan godt forstå, at hendes ægtemand elsker at lave ”Badehotellet”.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Det er jo blevet hans anden familie, og de er så glade for hinanden. Jeg føler også, at jeg kender dem på en eller anden måde, siger ”Ulven kommer”-stjernen og fortsætter:

- Det gør jeg selvfølgelig, fordi de er mine kolleger, men de er en stor del af Lars’ liv, og på den måde bliver de også en del af vores liv.

Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden