17. okt. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Hammerslag-mægler afslører sød nyhed

Lena Dahlgaard
Lena Dahlgaard
Foto: Søren Jul Lamberth
Lena Dahlgaard fra "Hammerslag" skal giftes med sin tyske kæreste næste år.

Lena Dahlgaard er efterhånden blevet et kendt ansigt i ”Hammerslag”, hvor hun på charmerende vis og med masser af begejstring gætter boligpriser uge efter uge.

Privat bor den 31-årige mægler i Kollund, hvor hun har udsigt til den smukke Flensborg fjord, og her får hun inden længe selskab af sin tyske kæreste Nils.

Han flytter nemlig ind hos hende nord for grænsen, og til næste år skal parret giftes. Det afslørede mægleren, da BILLED-BLADET besøgte parret i Sønderjylland.

- Jeg vidste det bare, da vi mødtes. Det var helt tilfældigt på en bar i Hamborg, virkelig oldschool, fortæller Lena om det første møde med kæresten.

Frieri i Frankrig

Det var på en rejse til Frankrig i sommer, at Nils friede til hende.

- Vi boede på et lille slot. Vi var ude på terrassen en aften, og så kom han tættere og tættere på. Jeg tænkte: ”Er han fuld eller hvad?”. Pludselig vælter han af stolen, og jeg tænker, at nu er det vist på tide at komme i seng, men så kom der en lille ring frem. Jeg havde ingen anelse over hovedet. Det var en kæmpe overraskelse, fortæller Lena Dahlgaard om det romantiske frieri.


Læs hele interviewet med Lena Dahlgaard i BILLED-BLADET nr. 42, der er på gaden nu.

GALLERI: Hjemme hos Lena Dahlgaard fra Hammerslag

Læs mere om: