Har du også undret dig? Sådan bliver Alene i vildmarken lavet

Alfred fra "Alene i vildmarken". 

Alfred fra "Alene i vildmarken". 

Foto: Andreas Roosvall/DR
Det kræver meget arbejde at producere "Alene i vildmarken", for hver deltager laver i gennemsnit 35 timers optagelser om ugen.

Den 4. sæson af ”Alene i vildmarken” er i fuld gang på DR1, og når sæsonens sidste afsnit bliver sendt om en uge, står det klart, hvem der har klaret flest dage alene i vildmarken.

Men det er ikke kun deltagerne, der er langt hjemmefra, når optagelserne står på.

Får optagelser én gang om ugen

For selvom de selv står for at filme deres hverdag i vildmarken, er der også fire tilrettelæggere med fra United Productions, som laver programmerne.

De opholder sig ligeledes ved Salsvatnet i Norge lidt væk fra deltagerne, og det er her, den førte grovsortering af deltagernes mange timers optagelser foregår.

Det skriver Journalisten.

Én gang om ugen får deltagerne deres lægetjek, og i samme forbindelse modtager produktionsholdet deltagernes optagelser fra den seneste uge.

Mange timers optagelser 

Hver deltager producerer i gennemsnit cirka 35 timers optagelser om ugen, men der er også nogle, der filmer mindre.

- Men langt de fleste gør sig umage. Faktisk tror jeg, at de er mere ærlige, fordi de er alene med et kamera, som de taler med, end hvis det var lavet med et kamerahold, siger Rikke Mandorf, der er redaktionschef og tilrettelægger, til Journalisten.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Hun og de andre tilrettelæggere fra United Productions er i Norge i lige så lang tid, som deltagerne er.

Det varierer fra sæson til sæson, hvor længe deltagerne holder ud i ”Alene i vildmarken”. Sidste år vandt Falkemanden Flemming, og han levede mutters alene i den norske vildmark i 60 dage.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden