21. mar. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Mette fra Alene i vildmarkens vilde vægttab: Sådan reagerede familien

Mette Mortensen fra "Alene i vildmarken"
Mette Mortensen fra "Alene i vildmarken"
Foto: Peter Grosen
Mette Mortensen tabte 17 kilo, da hun var "Alene i vildmarken". Den store forskel berørte familien, da de så hende igen.

De to finalister Mette og Flemming kæmpede en brav kamp for at blive den sidste deltager i TV-programmet "Alene i vildmarken", og det tærede så meget på dem, at de efter knap to måneder begge var blevet en hel del mindre.

Mette Mortensen tabte 17 kilo på 58 dage, og derfor gjorde hun familien opmærksom på, hvilket syn der ventede dem inden de mødtes.

Familien var berørt

- Jeg havde forsøgt at forberede dem og også sendt et billede af mig selv, så de vidste, hvad de så, når jeg kom hjem, fortæller Mette Mortensen til BILLED-BLADET.

Alligevel påvirkede det familien at se hendes store forvandling.

- De blev berørte og også en smule forskrækkede. Men de kunne jo se, at jeg var glad og havde det godt. At min fysik var presset, og jeg var mentalt træt, var en anden sag. Men så fik vi snakket sammen, og de kunne se, at jeg var den Mette, de også sendte af sted, fortæller hun.

Se de vilde før og efter-billeder af både Mette Mortensen og vinder af ”Alene i vildmarken” Flemming "Falkemanden" i BILLED-BLADET nr. 12, der er på gaden nu.

Læs mere om: