Tirsdag, 13. november 2018 — af Karina Didriksen

Her er de nye julekalender-stjerner

Safina Coster-Waldau, Kian Lawson-Khalili, Eva Klie Rubow og Max Tranberg.
Safina Coster-Waldau, Kian Lawson-Khalili, Eva Klie Rubow og Max Tranberg.
Foto: Birger Storm
Til december udklækkes et nyt hold unge stjerner, når DR har premiere på julekalenderen ”Theo og den magiske Talisman”.

Sidste år lærte danskerne nissen Tinka og hendes ven Lasse at kende i ”Tinkas juleeventyr” på TV 2, og til december kommer der et nyt hold af unge, talentfulde julestjerner på skærmen.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

DR har premiere på den eventyrlige julekalender ”Theo og den magiske Talisman”, hvor 13-årige Kian Lawson-Khalili spiller drengen Theo, mens 15-årige Safina Coster-Waldau har rollen som hans nye klassekammerat Simone.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Niårige Eva Klie Rubow spiller Theos lillesøster Alma, og 14-årige Max Tranberg spiller Mads Christian, der mobber Theo og er vild med Simone.

Julekalenderen blev optaget for flere måneder siden, og de fire børn genså tirsdag hinanden på et pressemøde i DR's Koncerthus.

Hr. Weyse spiller far

”Theo og den magiske Talisman” handler om drengen Theo, der ikke har nogen venner i skolen. Hans bedste ven er morfaren Harald, der bliver syg lige inden jul. Theo forsøger at redde sin morfar ved at rejse til den magiske verden Thannanaya sammen med den nye pige i klassen, Simone.

Udover de unge stjerneskud, har julekalenderen også flere garvede skuespillere på rollelisten, blandt andre Bjarne Henriksen, der spiller Theos morfar, og Benedikte Hansen, som er leder på Simones børnehjem.

“Badehotellet”-stjernen Jens Jacob Thychsen og skuespilleren Maria Rossing har rollerne som Theos forældre, Thomas og Helene.

Foto: Ulrik Boel Bentzen/DR
Foto: Ulrik Boel Bentzen/DR

”Theo og den magiske Talisman” har premiere den 1. december kl. 19.30 på DR1 og er på 24 afsnit.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden