Søndag, 17. oktober 2021 - af Ulrik Ulriksen

Højgravide Josefine afslører: Det skal der ske fra i dag

Josefine Høgh

Josefine Høgh

Foto: Mikael Rieck
Efter en på alle måder flot indsats på scenen til kæmpe DR-show, mødte den højgravide vært Josefine Høgh BILLED-BLADET og et par andre medier. Høgh bød på en sød lille afsløring.

Stjerneværten Josefine Høgh leverede en fornem præstation, da hun sammen med værtskollegaen Tina Müller var på scenen som styrmænd eller -kvinder på det store tv-show ”Den største af de største sportsstjerner”.

Efter Dansk Idræts Forbunds og DR’s show, hvor Michael Laudrup kåredes som de seneste 125 års største sportspersonlighed i Danmark, var det en glad vært, der mødte BILLED-BLADET og et par andre danske mediers udsendte til en afrundende snak på en stor aften.

Højgravide Josefine Høgh, der har termin den 7. november, bød smilende på en lille privat afsløring.

Josefine Høgh trækker stikket

- Jeg smider mit barselskort nu, sagde en træt Josefine ovenpå show-succesen lørdag aften, og hun fortsatte.

Josefine Høgh

Josefine Høgh

Foto: Mikael Rieck

- Jeg går på barsel nu, men jeg tror ikke helt jeg har nået at indstille mig på det. Jeg vil dog sige, at når nu det er gået godt i dag, så vidste jeg også, at der ventede noget andet godt på bagsiden af det, så jeg synes, at det er en ganske fin måde at runde af på, inden man går på barsel. Jeg kunne nok ikke have lavet noget meget større, inden jeg lige går på barsel, lød det fra Josefine, der endnu ikke har besluttet sig for, hvor længe hun vil holde barsel og hygge med den lille ny og med sin mand Lasse Sjørslev.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Har ikke besluttet sig

- Jeg har ikke besluttet, hvor lang en barsel, jeg skal have. Slet ikke. Slet, slet ikke. Det er er sådan noget, vi tager løbende, fordi i min verden og i særdeleshed i sportens verden kan der jo altid opstå alt muligt. Og jeg er måske heller ikke god til at holde mig helt i ro, så jeg kunne godt forestille mig, at jeg finder på lidt at rive i undervejs, men nu må vi også se, hvad det er for en baby, der kommer, sagde en meget lykkelig Josefine Høgh.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden