29. nov. 2020
Af Karina Didriksen

Holly fra Ulven kommer: Her er hendes næste store rolle

Flora Ofelia Hofmann Lindahl.
Flora Ofelia Hofmann Lindahl.
Foto: Kaspar Wenstrup
Flora Ofelia Hofmann Lindahl, kendt som Holly i DR-serien ”Ulven kommer”, har landet en hovedrolle i en stor dansk spillefilm.

Otte søndage i træk har 15-årige Flora Ofelia Hofmann Lindahl kunnet opleves som Holly i ”Ulven kommer” på DR1.

Selv om serien nu er slut, er det unge stjernefrø bestemt ikke færdig med at spille skuespil. Faktisk har hun brugt efteråret på at optage en stor, dansk biograffilm.

- Det er ikke super meget, jeg er i skole lige for tiden. Jeg er ved at lave en spillefilm, der foregår i 1800-tallet, og hvor jeg har en bærende hovedrolle. Så jeg har et stramt program, fortalte Flora Ofelia for nyligt til BILLED-BLADET.

Nu må Holly smile

Filmen har titlen ”Høst” og får premiere i 2021. Her spiller Flora Ofelia Hofmann Lindahl blandt andre sammen med skuespillere som Lisbet Dahl og Thure Lindhardt.

- I ”Ulven kommer” fik jeg at vide, at jeg ikke måtte smile, og nu får jeg at vide, at jeg skal smile. Jeg kan godt mærke, at der stadig sidder lidt af Holly i mig. Hun har virkelig ramt mig, og hvis jeg skal lave en seriøs scene, tænker jeg altid på Holly for at få smilet væk, fortæller skuespilleren, som går i 9. klasse.

”Høst” er en filmatisering af den danske bogklassiker ”En Dødsnat” fra 1912 af Marie Bregendahl. Den beskriver livet på en gård i 1800-tallet fortalt gennem tre generationer af kvinder. Den 14-årige Lise, hendes faster og hendes farmor.

Læs mere om: