Hylende morsom video: Dansk kvinde-firkløver laver genial parodi på DRUK

Mads Mikkelsen, Magnus Millang, Lars Ranthe og Thomas Bo Larsen

Mads Mikkelsen, Magnus Millang, Lars Ranthe og Thomas Bo Larsen

Foto: Martin Høien
Ditte Hansen, Lene Maria Christensen, Annika Aakjær og Louise Mieritz giver et hylende morsomt bud på, hvordan "DRUK" kunne have set ud, hvis den var lavet med fire kvindelige hovedroller.

Det er formentlig ikke gået nogens næse forbi, at årets Oscar-statuetter blev uddelt natten til mandag. 

Her blev det til to flotte statuetter til Danmark, da "DRUK" vandt i kategorien Årets Internationale film, mens Mikkel E.G. Nielsen vandt i kategorien bedste klipning for filmen "Sound of Metal". 

Stjerner på slap line

De sidste mange dage har der herhjemme været stort fokus på Oscar-showet, også i satireprogrammet "Tæt på sandheden". Lørdag aften var det Ditte Hansen, som var værtsvikar for Jonatan Spang, der er på barsel. 

I programmet spiller Oscarfavoritten "DRUK" en stor rolle. Her påpeger Ditte Hansen, at filmen aldrig ville være blevet en succes, hvis den var lavet med fire kvindelige hovedroller. 

"Sådan en film ville aldrig fungere med fulde midaldrende kvinder. Det ville det ikke. Jeg ved det, for jeg har selv prøvet at lave den", fortæller hun, inden der vises en scene fra en restaurant, der minder om den fra filmen "DRUK". 

Mads Mikkelsen, Magnus Millang, Lars Ranthe og Thomas Bo Larsen i DRUK
Foto: Henrik Ohsten

Mads Mikkelsen, Magnus Millang, Lars Ranthe og Thomas Bo Larsen i DRUK

I scenen kan man se Ditte Hansen i selskab med Louise Mieritz, Lene Maria Christensen og Annika Aakjær og få et indblik i, hvordan "DRUK" kunne have set ud, hvis de fire hovedroller var spillet af kvinder. 

Man kan se den hylende morsomme video herunder. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden