Onsdag, 1. marts 2023 — af Karina Didriksen

I hus til halsen er ikke bare et arbejde for Line Franck: Sådan påvirker det familien

Line Franck og Søren Vester.
Line Franck og Søren Vester. 
Foto: Matias Brenø Olsson/DR
Ejendomsmægleren Line Franck fra ”I hus til halsen” er meget væk fra sin familie, når hun er på optagelser.

Igennem de sidste fem år har Line Franck brugt sommeren og efteråret på at lave ”I hus til halsen” til DR med kollegerne Søren Vester og Dennis Lindequist.

De mange måneders intense optagelser rundt i landet betyder, at den 40-årige ejendomsmægler er meget væk fra sin familie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sammen med ægtemanden Rasmus Milling har hun to døtre, Martha på fem år og Andrea på seks. Derudover har hun datteren Smilla på 14 år fra et tidligere forhold.

- Vi har haft supertravlt med optagelserne, og man er helt forpustet bagefter. Det påvirker også familielivet, når der er så meget gang i den, siger Line Franck til BILLED-BLADET.

En fantastisk mand

Line Franck elsker at lave ”I hus til halsen”, men det kan kun lade sig gøre, fordi hun har en fantastisk familie.

- Det kræver en fleksibilitet fra familiens side, og det er lige før, at det er hele familien, som er i hus til halsen! For når vi først er i gang, så er det der, mit hoved er, forklarer hun.

De to yngste er vokset op med, at deres mor i perioder er væk på optagelser, og hun er taknemmelig for sin mands store hjælp på hjemmefronten.

- Rasmus er fuldstændig fantastisk, og uden ham var det aldrig gået. Han tager sig af det hele, så det er lige så meget ham, der skal have alle rygklapperne. Jeg tænker faktisk, at han har mere travlt end mig!

Sæson 9 af ”I hus til halsen” genudsendes på DR1 onsdag den 1. marts kl. 20.00 på DR1.

Foto: Matias Brenø Olsson/DR

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden