Onsdag, 22. februar 2023 — af Karina Didriksen

Så du I hus til halsen? Nu er der dårligt nyt om Mariannes hus på Langeland

Marianne Børch fra "I hus til halsen".
Marianne Børch fra "I hus til halsen". 
Foto: Matias Brenø Olsson/DR
I afsnit 9 af ”I hus til halsen” forsøgte eksperterne at hjælpe Marianne Børch med at sælge sit hus i Søndenbro på Langeland.

Onsdag aften kunne seerne møde den pensionerede professor Marianne Børch i sæsonafslutningen af DR1-programmet ”I hus til halsen”.

70-årige Marianne havde i halvandet år forsøgt at sælge sin villa på 161 kvadratmeter i Søndenbro på Langeland, men uden held.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu trådte programmets tre eksperter, Søren Vester, Line Franck og Dennis Lindequist, til med en hjælpende hånd, og sammen med familie og venner gennemgik boligen en utrolig og farverig forvandling.

Marianne Børch var allerede flyttet til København for at bo tættere på sine børn og børnebørn, og derfor var huset på Langeland en stor hæmsko for hende.

Huset blev ikke solgt

Huset var oprindeligt udbudt til 495.000 kr., men ejendomsmægleren Line Franck endte med at sænke prisen og sætte den nye salgspris til 375.000 kr.

Både eksperterne og Marianne Børch var optimistiske, da tv-optagelserne var slut, men desværre gik det ikke helt, som de havde håbet.

I slutningen af programmet blev der spolet to måneder frem, og her fremgik det, at ingen køber havde bidt på Mariannes hus i Søndenbro.

Det har været fantastisk og en stor oplevelse

Marianne

- Mariannes hus er ikke solgt endnu, men jeg er fuld af forhåbninger. Det her hus skal nok blive solgt. Langeland er fantastisk, Søndenbro er fantastisk, og Mariannes naboer er fantastiske, sagde Line Franck i programmet.

Der kom også en hilsen fra en forhåbningsfuld Marianne og hendes datter Elisabeth.

- Vi vil bare gerne sige tusind tak for hjælpen til ”I hus til halsen”. Det har været fantastisk og en stor oplevelse under alle omstændigheder, lød det fra familien.

Sådan går det nu

Programmet blev optaget i november 2022, og her tre måneder senere er der stadig dårligt nyt for Marianne Børch. 

Hendes gamle ejendom fra 1877 er endnu ikke solgt. Det fremgår af en boligannonce hos Danbolig, som kan ses her.

Huset, der ligger tæt på byen Bagenkop på Sydlangeland, er stadig til salg for 375.000 kr.

"I hus til halsen" på Langeland. 
Foto: Matias Brenø Olsson/DR

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden