Onsdag, 22. februar 2023 — af Karina Didriksen

I hus til halsen: Så mange huse er stadig til salg efter sæson 11

Line Franck, Dennis Lindequist og Søren Vester.
Line Franck, Dennis Lindequist og Søren Vester. 
Foto: Matias Brenø Olsson/DR
Sæson 11 af ”I hus til halsen” er slut, men der er stadig flere af husene, som endnu ikke er blevet solgt.

Hver onsdag har tusindvis af danskere siddet klinet til skærmen og fulgt med i DR1-programmet ”I hus til halsen”, men nu er det slut for denne gang med nye afsnit.

I sæson 11 har Søren Vester, Line Franck og Dennis Lindequist hjulpet ni familier med at gøre deres huse i stand, og nu er sidste afsnit løbet over skærmen. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det lykkedes desværre ikke at få solgt alle husene, men nogle af boligerne har heldigvis fået nye ejere.

Fire huse blev solgt kort efter, at optagelserne sluttede, men der var fem huse, som ikke blev solgt. Det var husene i Jebjerg, Haderup, Vejen, Assens og Søndenbro.

Men hvordan er det gået, efter at ”I hus til halsen” er slut?

Stadig til salg

Desværre er de fem huse stadig ikke blevet solgt. Det fremgår af boligannoncer hos Nybolig og Danbolig. 

Dan Haugaard Pedersen forsøgte at sælge sit hus i Jebjerg. Det blev sat til salg i juni 2022 og er i dag udbudt til 545.000 kr. Det fremgår af en boligannonce hos Nybolig.

I Haderup var det seniorsergenten Gitte Vinther, som gerne ville have solgt sit hus. Boligen har været til salg siden august 2022 og koster ifølge Nybolig 895.000 kr.

Det tredje hus ligger i Vejen. Det var ejet af ægteparret Christian og Charlotte Andreasen, som var flyttet til Sjælland og havde efterladt et tomt hus. Boligen koster ifølge Nybolig 1.395.000 kr. og har været til salg siden september 2022.

Det fjerde hus, som endnu ikke er solgt, er Stefan Knudsens villa i Assens. Huset har været til salg siden oktober 2022 og koster ifølge Nybolig 699.000 kr.

I sæsonafslutningen af "I hus til halsen" onsdag den 22. februar lykkedes det desværre heller ikke for Marianne Børch at få solgt sit hus. Hendes bolig i Søndenbro på Langeland har siden november 2022 været til salg hos Danbolig for 375.000 kr. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden