7. feb. 2015
Af af Luise Marie Bekker

Inden showet: Grand Prix-deltagere hygger sig til bagedyst

https://imgix.billedbladet.dk/lost_media/45644.jpg
Lars Horn/BiLLED-BLADET
Inden vi skal finde en vinder af dansk Melodi Grand Prix i aften, hygger deltagerne sig med at pynte cup cakes. Cecilie og Julie er blevet helt gode venner.

Man skulle tro, at der var nerver på her nogle timer inden, at Melodi Grand Prix-deltagerne skal på scenen og dyste imod hinanden.

Men hvis der er, så skinner det ikke igennem hos de 10 solister og grupper, da BILLED-BLADET møder dem i Salling i Aalborg til cup cake-konkurrence, en af de mange Melodi Grand Prix-arrangementer, der bliver holdt i værtsbyen i disse dage.

- Jeg er ikke nervøs. Jeg prøver bare at lave en flot kage og vinde, griner Cecilie Alexander (”Hotel A”), der har stillet sig ved siden af sin nyfundne veninde, Julie Bjerre (Tæt på mine drømme).

LÆS OGSÅ: Her kan du høre sangene til årets Grand Prix

Det dulmer nerverne

- Hvorfor er jeg så dårlig til det her, griner Julie, der har lidt svært ved at pynte sin kage med de lange negle, hun har fået på i anledning af festlighederne.

- Det er hyggeligt, at vi har lavet en masse sammen i de dage her, for sådan noget som en cup cake-konkurrence dulmer nerverne. Meget af tiden er gået med prøver i Gigantium, men heldigvis har vi også haft tid til at hygge os sammen på hotellet, og vi to er faktisk blevet rigtig god veninder, siger hun og kigger på Cecilie, der nikker.

LÆS OGSÅ: 10 års vindere i Dansk Melodi Grand Prix

Anne vandt bagedysten

Vinderen af konkurrencen blev Anne Gadegaard (”Suitcase”), som blev udpeget af en bagermester og fik overrakt en flaske champagne som præmie.

Annes sang er blevet set langt flere gange end de andre på Youtube, hvilket kunne tyde på, at hun også har store chancer i konkurrencen i aften. Men bookmakerne siger noget helt forskelligt, og Anne selv er også i tvivl.

- Jeg tør simpelthen ikke sige, hvad jeg tror. For det kan jo være, at jeg bliver rigtig nervøs lige inden og gør det dårligt. Lige nu er jeg ikke nervøs, jeg prøver hele tiden at minde mig selv om, at jeg skal nyde det! siger hun.

Print din egen stemmeseddel til grand prixet her

Læs mere om: