29. nov. 2020
Af Helle Skram de Fries

Isabel fra tv-serien Fede Forhold: Jeg kommer stadig til at overspise

Isabel fra "Fede Forhold".
Isabel fra "Fede Forhold".
Foto: Søren Lamberth
Julen har mange fristelser, som Isabel fra Fede Forhold har svært ved at modstå.
Det går fint nok for Isabel og Tina fra DR-serien ”Fede Forhold” med at holde deres imponerende vægttab.
Isabels samlede vægttab er på 82 kilo, og det har givet hende nogle helt nye livsbetingelser. - Da jeg var størst, kunne jeg jo ikke engang lege med mine nevøer, men bare sidde på gulvet og kigge på dem, husker hun.
https://imgix.billedbladet.dk/37_isabel_og_tina_dr_fede_forhold_bb_2sl3421_1_0.jpg
Foto: Søren Lamberth
Sådan bliver det aldrig igen, og både Isabel og hendes forlovede Tina er stadig superglade for, at de deltog i ”Fede Forhold”.
Nu er det et år siden optagelserne gik i gang, og det forlovede par lever stadig efter de kostprincipper, eksperten Michelle Kristensen lærte dem. Sådan her så Isabel ud før og efter, Michelle Kristensens kost-og motionsråd i "Fede Forhold".
https://imgix.billedbladet.dk/capture_18.jpg
Foto: Privat
Og sådan her så Tina ud efter Michelle Kristensen kyndige vejledninger.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_tina_0.jpg
Foto: Privat

Kunne ikke styre mig

- Lige nu har jeg det bare rigtig skidt, lyder det fra Isabel, da BILLED-BLADET fanger hende på mobilen

- Jeg var hos min mor og lave juledekorationer i går, og der var æbleskiver og andet juleguf.

- Og så kunne jeg ikke styre mig, lyder det fra en ærlig Isabel. - Jeg spiste for meget, og det kan min mave slet ikke kapere. Så jeg har haft det skidt hele natten. Isabel er i mål med sit vægttab, mens Tina stadig mangler cirka 15 kilo, men hun er allerede nede i buksestørrelse 38. - Tina taber sig stadig stille og roligt. Hun var hos sin familie og julehygge i går, men hun har ikke spist for meget. Det er kun mig. Isabel har en spiseforstyrrelse. Derfor sker det stadig, at hun kommer til at overspise.

Ikke bange for at tage på

- Jeg vejer 69-70 kilo i dag. - Jeg er ikke bange for at tage nogle kilo på hen over julen – de kan tabes igen. - Men min krop kan ikke klare det. Jeg lider virkelig, så jeg skal passe på her i julen.

Projekt baby og bryllup

Isabel har fået fjernet overflødig hud på armene, men operationerne på balder, lår og mave skal vente til projekt baby er gennemført. Tina og Isabel vil nemlig gerne have to børn, hvor de er biologiske mødre til hver sit barn. Planen er, at Isabel skal være den første, der er gravid. - Vi håber så også, at corona-situationen tillader, at vi kan gennemføre vores bryllup til sommer.
https://imgix.billedbladet.dk/27_isabel_og_tina_dr_fede_forhold_bb_2sl3298.jpg
Foto: Søren Lamberth

Søsters brudekjole

-Tina har prøvet sin storesøsters brudekjole.

- Der mangler kun fem centimeter i ryggen, før hun kan passe den – og det skal hun nok nå. - Jeg må ikke se kjolen, så Tinas forældre må gemme det bryllupsbillede, de har stående, når vi kommer på besøg, forklarer Isabel og griner.

Hvid og romantisk

- Jeg skal giftes i min bedste venindes brudekjole. Og det er en stor, hvid, traditionel og romantisk kjole. - Jeg glæder mig SÅ meget, jubler Isabel og glemmer for en stund mavesmerterne efter de for mange æbleskiver.

Læs mere om: