Tirsdag, 19. september 2023 — af Catja Klarskov

Jacob Risgaard følger trop: Forlader også Løvens Hule

Jacob Risgaard
Jacob Risgaard.
Foto: Martin Høien
Tidligere på dagen meldte Christian Arnstedt og Jesper Buch ud, at de stopper i ”Løvens Hule”. Nu følger Jacob Risgaard trop.

Det kom som et kæmpe chok, da Christian Arnstedt og Jesper Buch tidligere på dagen meldte ud, at de ikke medvirker i den kommende sæson af DR-programmet ”Løvens Hule”.

Nu afslører Jacob Risgaard i et opslag på sin Instagram-profil, som BILLED-BLADET har tilladelse til at dele, at han også forlader seersuccesen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Det viser sig, at Simba og Scar har meldt ud, at de stopper i Løvens hule. Så må Mufasa vist hellere på banen også. Jeg meddelte sidste år DR og produktionen, at jeg har valgt at rejse mig fra stolen i Løvens Hule og sige tak efter fire gode sæsoner, skriver Jacob Risgaard blandt andet i opslaget.

I sit opslag beskriver Jacob Risgaard desuden sin medvirken i programmet som en velsignet oplevelse, men at han fremadrettet vil lægge sin tid, energi og kræfter i de investeringer, han allerede har foretaget.

DR har tidligere i dag bekræftet overfor Se og Hør, at man har fundet afløserne, men at man endnu ikke ønsker at afsløre, hvem der fremadrettet skal sidde i stolene.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden