Tirsdag, 19. september 2023 — af Catja Klarskov

Mandefald i Løvens Hule: DR har fundet deres afløsere

Jesper Buch og Christian Arnstedt. 
Jesper Buch og Christian Arnstedt.
Foto: DR
Tidligere i dag meldte Jesper Buch, Christian Arnstedt og Jacob Risgaard ud, at de stopper i ”Løvens Hule”. Nu afslører DR, at de har fundet afløserne til de garvede hanløver.

Det var næsten simultant, at de to garvede løver fra DR-programmet ”Løvens Hule” tidligere i dag meldte ud, at de ikke medvirker i den kommende sæson iværksætterprogrammet.

For kort tid siden meddelte Jacob Risgaard, at han også forlader sin stol.

Nu afslører DR, ifølge Se og Hør, at de har fundet afløserne til de garvede hanløver.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Vi skal tættere på premieren på den nye sæson. Så melder vi samlet ud, fortæller Stine Preem, der er redaktør på programmet, til Se og Hør.

Overfor mediet bekræfter Stine Preem desuden, at man allerede har investeret i en ny sæson af ”Løvens Hule”, og hun derfor ikke blev overrasket over Jesper Buch og Christians Arnstedts udmelding tidligere på dagen.

Fælles for både Jesper Buch og Christian Arnstedt er, at de stopper for at overlade mere plads til familien, ligesom Jacob Risgaard meddeler, at han ønsker at bruge mere tid på de investeringer, han allerede har foretaget.

Jesper Buch har været en del af programmet, siden det blev sendt første gang i 2015. Det første hold bestod dengang af Jesper Buch, Tommy Ahlers, Birgit Aaby, Ilse Jacobsen og Christian Stadil.

Efter løvernes exit er der nu plads til nye ansigter i panelet, men hvem der skal overtage stolene, står dog for seerne hen i det uvisse lidt endnu.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden