Jamie Talbot fra X Factor går med særlig ring: Det betyder den

Foto: Martin Høien
På sin højre ringfinger bærer "X Factor"s Jamie Talbot en særlig traditionsrig familiering, og den tradition vil han gerne føre videre til sine egne børn.

Jamie Talbot nåede at stå på scenen så mange gange som over hovedet muligt, da han fredag opnåede andenpladsen i årets ”X Factor”.

Og hver gang har han båret en helt særlig ring på sin højre hånd, og ringen har en helt særlig betydning. Det er dog hverken en vielses- eller kærestering, som den 28-årige storcharmør bærer, men derimod en familiering.

Farfars initialer er indgraveret

- Jeg fik den, en måned inden min farfar døde. Hans initialer er indgraveret i ringen, fortæller Jamie Talbot og peger på sin højre ringfinger.

Det er ikke et tilfælde, at netop farfarens initialer er indgraveret. Det er en tradition, som er gået i arv i mange år. Den 29-årige sanger fortæller, at hans far også har en ring, hvor han har sin farfars initialer indgraveret.

Jamie Talbot vil føre traditionen videre

Det er en tradition, som Jamie Talbot ønsker at føre videre, så hans søns søn også en dag får en ring, hvor Jamies initialer er indgraveret.

Risikoen for, at Jamie Talbot ikke selv får en søn og dermed ikke kan føre traditionen videre, er dog ikke noget, der bekymrer ham.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Ellers bliver jeg bare ved, smiler Jamie Talbot.

Han har endnu hverken kæreste eller børn, men mon ikke det nok skal lykkes for den charmerende og dygtige sanger.

Foto: Birger Storm

Gense alle vinderne fra X Factor gennem 11 sæsoner i galleriet herunder:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden