Onsdag, 5. december 2018 — af Karina Didriksen

Jens Jacob Tychsen om rolle i DR-julekalender: Vi blev en rigtig familie

Jens Jacob Tychsen
Jens Jacob Tychsen
Foto: Gregers Overvad
”Badehotellet”-stjernen Jens Jacob Tychsen fik et nært forhold til sine unge medspillere i julekalenderen ”Theo & den magiske Talisman”.

Danskerne kender Jens Jacob Tychsen som hr. Weyse i TV 2’s ”Badehotellet”, men i øjeblikket kan han opleves i rollen som far i ”Theo & den magiske Talisman”.

- Det er første gang, jeg er med i en julekalender, og det var dejligt at spille far, fortæller Jens Jacob Tychsen med et smil til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I DR’s nye julekalender er hans karakter Thomas gift med Helene, spillet af Maria Rossing, og sammen har de to børn, Theo og Alma. De spilles af 13-årige Kian Lawson-Khalili og niårige Eva Klie Rubow.

Foto: Ulrik Boel Bentzen/DR
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Unge med stort talent

- Det var en fryd at få lov til at gå op ad meget talentfulde unge mennesker. Vi blev jo en rigtig lille familie, forklarer den 43-årige skuespiller.

Han havde også scener sammen med Nikolaj Coster-Waldaus yngste datter, Safina Coster-Waldau, der spiller Theos klassekammerat Simone.

- Det var tre meget forskellige børn, og de var alle dygtige. Men der er jo et mega talent i den nye Coster-Waldau!, udbryder Jens Jacob Tychsen med et smil.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden