Jens Jacob Tychsen om rolle i DR-julekalender: Vi blev en rigtig familie

Jens Jacob Tychsen

Jens Jacob Tychsen

Foto: Gregers Overvad
”Badehotellet”-stjernen Jens Jacob Tychsen fik et nært forhold til sine unge medspillere i julekalenderen ”Theo & den magiske Talisman”.

Danskerne kender Jens Jacob Tychsen som hr. Weyse i TV 2’s ”Badehotellet”, men i øjeblikket kan han opleves i rollen som far i ”Theo & den magiske Talisman”.

- Det er første gang, jeg er med i en julekalender, og det var dejligt at spille far, fortæller Jens Jacob Tychsen med et smil til BILLED-BLADET.  

I DR’s nye julekalender er hans karakter Thomas gift med Helene, spillet af Maria Rossing, og sammen har de to børn, Theo og Alma. De spilles af 13-årige Kian Lawson-Khalili og niårige Eva Klie Rubow.

Foto: Ulrik Boel Bentzen/DR

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Unge med stort talent

- Det var en fryd at få lov til at gå op ad meget talentfulde unge mennesker. Vi blev jo en rigtig lille familie, forklarer den 43-årige skuespiller.

Han havde også scener sammen med Nikolaj Coster-Waldaus yngste datter, Safina Coster-Waldau, der spiller Theos klassekammerat Simone.   

- Det var tre meget forskellige børn, og de var alle dygtige. Men der er jo et mega talent i den nye Coster-Waldau!, udbryder Jens Jacob Tychsen med et smil. 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden