27. maj. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Joakim Ingversen bliver vært på nyt program

Joakim Ingversen og Sofie Linde 
Joakim Ingversen og Sofie Linde
Foto: Mikael Rieck
Snart dukker Joakim Ingversen op på skærmen som vært på et helt nyt DR-program.

Joakim Ingversen er inden for de seneste år blevet en af DR’s mest populære værter, og nu kan man glæde sig til snart at se den 33-årige tv-profil i et nyt program.

Sammen med Sofie Østergaard står han nemlig i spidsen for det nye program ”DANS DANS DANS”.

Programmet er en del af DR’s tema ”Sammen i bevægelse”, og ambitionen er, at det skal få en masse danskere til at danse med derhjemme.

Selv har de to værter masser af erfaring med dans; Joakim Ingversen har vundet ”Vild med dans”, mens Sofie Østergaard har vundet ”Scenen er din”.

Dansefesten på DR begynder med to optaktsprogrammer. Her kridter de to værter danseskoene og skal sammen med seerne lære koreografien til ”Fællesdansen”, som hele Danmark skal danse sammen i det store finaleshow, der sendes direkte lørdag 12. juni.

Under liveshowet er der flere værter med, som er placeret rundt omkring i Danmark. Jannik Schow står klar i Slagelse, Anna Lin i Svendborg, Ulla Essendrop i Aalborg, Kathrine Abrahamsen i Herning og Silja Okking i Hillerød. Joakim Ingversen og Sofie Østergaard styrer slagets gang fra DR Byen.

De to optaktsprogrammer sendes torsdag 3. og 10. juni, mens man kan være med til den store fællesdans lørdag 12. juni på DR1

https://imgix.billedbladet.dk/dr-0591592_1.jpg
Joakim Ingversen og Sofie Østergaard
Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Læs mere om: