Onsdag, 14. december 2016 - af Liz Rørsig

Johannes Langkilde havde lillesøster med som ledsager

Johannes Langkilde

Johannes Langkilde.

Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
USA-korrespondenten Johannes Langkilde var for en stund i Danmark for at medvirke i DR1’s store show ”Året der gik”. Med som ledsager havde han lillesøsteren Cecilie på 19 år.

- Jeg har taget min lillesøster Cecilie med i dag, sagde Johannes Langkilde stolt til BILLED-BLADET, da han trådte ind i DR Koncerthuset i København for at medvirke i optagelserne til ”Året der gik”. Showet, der vises på DR1 den 26. december, kigger tilbage på de store øjeblikke i 2016.  For Johannes har højdepunkterne professionelt været det amerikanske valg.

- Og privat har det været - efter snart fire år i USA - at opleve, hvordan mine børn har suget til sig og har udviklet sig på en måde, som man kun kan blive glad for, fordi vi har givet dem den mulighed. Jeg glæder mig over det hver dag, fortalte Johannes.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Sisse fylder fyrre  

Han havde et par højdepunkter tilbage i året, der snart er omme. Efter et par dages ophold i Danmark skulle han nemlig fejre hustruen Sisses 40-års fødselsdag i USA.

SE VIDEOEN: Johannes Langkildes søn går i fars fodspor

- Og så glæder jeg mig til, at Cecilie kommer og besøger os den 26. december for at blive hos os en måned. Som nybagt student har hun frie muligheder, sagde Johannes med et smil.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden