Tirsdag, 1. juni 2021 — af Stine Ramlyng

Johannes Langkilde og Katrine Muff vender tilbage med kæmpe sangshow

Johannes Langkilde og Katrine Muff
Johannes Langkilde og Katrine Muff i ”Fællessang - hver for sig” på DR1.
Foto: Agnete Schlichtkrull / DR
Johannes Langkilde og Katrine Muff er klar til at smøre stemmebåndene og varme fingrene op ved tangenterne, når de sammen med DR inviterer til fællessang Sankt Hans aften. Senere følger et stort show i Frederiksberg Have.

Det musikalske makkerpar Johannes Langkilde og Katrine Muff varmer Sankt Hans aften på DR op til et helt ekstraordinært show i Frederiksberg Have med en omgang fællessang.

Det gør de for at være sangklar i Frederiksberg Have den 4. september, hvor den smukke og historiske have skal danne rammen om et kæmpe musikshow, der skal samle danskerne om sang.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fællessang var et kæmpe hit

- Med ’Fællessang – hver for sig’ samlede DR danskerne i en svær tid. Og selvom corona desværre stadig er en del af vores hverdag, er der så småt lys forude. Derfor glæder vi os til at kunne slippe fællessangen en smule mere løs i Frederiksberg Haves charmerende omgivelser.

- Det skaber et unikt fællesskab at synge med andre, og være sammen om vores kultur. Derfor glæder jeg mig usigeligt meget til, at DR endnu en gang og nu på en ny måde samler danskerne om vores fælles sangskat, siger Gustav Lützhøft, der er ledende redaktionschef i DR Kultur og Samfund.

Fællessang med danske kunstnere

Arrangementet er et samarbejde mellem DR, ALSANG og Frederiksberg Kommune.

Det bliver med en række af landets dygtige kor og artister, som i fællesskab med danskerne, skal synge kendte sange. Hvilke danskere kunstnere det drejer sig om, vil DR endnu ikke løfte sløret for.

Fællessangen sendes direkte på DR1 den 4. september klokken 20.00, mens der også vil være mulighed for begrænset fysisk fremmøde efter gældende retningslinjer.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden