Johannes Langkildes vilde rejse: Har fået en helt ny familie

Se også:

Johannes Langkilde har været på en vild opdagelsesrejse og fundet en helt ny familie.

DR1-værten Johannes Langkilde har været på en spændende opdagelsesrejse med sin familie til Samoa. Her har han været på jagt efter spor fra fortiden og mødte ikke blot sin fætter, der er høvding i Samoa, men også sin kæmpe familie.

Ny bog

Oplevelserne beskriver DR-værten i sin nye bog, ”Min fætter er høvding i Samoa”, som udkommer den 22. april 2021. 

I bogen fortæller han levende om eventyret på Samoa og mødet med sin nye familie og efterkommerne af Hans Alfred Langkilde, som på dramatisk vis forlod Danmark i 1800-tallet og landede i Samoa. Her giftede han sig med en høvdingedatter.  

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 – Besøget var meget rørende, og min store familie stod klar allerede i lufthavnen, hvor de sang for mig og min egen familie, fortæller Johannes Langkilde til BILLED-BLADET om det første møde.

Generøse og kærlige mennesker

- Og så fulgte nogle uger med familiesammenkomster og mange sjove oplevelser, der bragte os meget tættere på dem alle sammen. Det er de meste generøse og kærlige mennesker, jeg har mødt, og det var ekstremt interessant at lære deres smukke kultur at kende, fortæller Johannes Langkilde.

Over artiklen kan du se videoen, Johannes Langkilde har lavet i forbindelse med bogen, og som han har givet lov til, at BILLED-BLADET deler med alle læserne. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden