31. jan. 2019
Af Annemette Mikkelsen

Julie Berthelsens familie rørt over hendes Melodi Grand Prix deltagelse

Julie Berthelsen
Julie Berthelsen
Foto: Birger Storm
I Julie Berthelsens familie har det altid været en tradition at se Melodi Grand Prix. I år skal hun selv være med, og det rører den nærmeste familie.

Den 23. februar bliver en ganske særlig dag for Julie Berthelsen. Hun skal nemlig stå i spotlightet med sin gamle gymnasieveninde fra Nuuk Nina Kreutzmann Jørgensen til popbraget i Boxen.

Og det gør de med nummeret ”League of Light”, som har en ganske særlig betydning for dem begge.

Familien rørt over deltagelse

I Nina og Julies familier har det altid været en tradition at se sangkonkurrencen fyldt med glimmer og glitter. Derfor betyder deres deltagelse også noget helt særligt for familien.

- De er ret rørte over det, fortæller Julie Berthelsen og fortsætter:

- Familien skal også ind og se det. Og venner og alle mulige. Det bliver så dejligt. Det er vigtigt. Vi er på arbejde og skal præstere vores bedste, men det gør man bedre, når man kan se og mærke sine nærmeste.

https://imgix.billedbladet.dk/julieogveninde.jpg
Nina og Julie
Foto: Birger Storm

Grand Prix glæden smitter

Om Julies to børn, Sia på 3 og Casper på 7, bliver lige så glade for Melodi Grand Prix som deres mor, er svært at svare på. Men der har været tegn på, at Grand Prix glæden smitter.

- Sidste år sang han (Casper, red.) Rasmussen sangen udenad. Og spillede den hele tiden. Han spillede den så højt hver dag. Så tænkte jeg: fedt – det kommer nok helt af sig selv, griner Julie.

Du kan se frem til at se Julie og Nina på scenen den 23. februar, når årets store musikfest brager igennem i Boxen.

Læs mere om: