13. aug. 2016
Af Juliane Olsen

Kåre Quist på besøg hos skrædderen

Kåre Quist
Kåre Quist
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
TV Avisen-værten Kåre Quist har været på besøg hos skrædderen, og det er altid spændende for ham, hvordan formen viser sig at være.

Den 45-årige TV Avisen-vært har aldrig lagt skjul på, at han er glad for at træne og gerne sørger for at holde sig i god form.

Alligevel er det altid spændende, hvad udfaldet bliver, når skrædderen kommer med sin dom fra tid til anden.

- Sandhedens øjeblik! Et par gange om året tager skræddere og stylister mål … så der kan rettes til, skriver han på Instagram.

LÆS MERE: Kåre Quist nyder morgener med sønnen

Jakkesættet sidder godt

På billedet, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, ses Kåre Quist med en tommelfinger bagud mod det, der må formodes at være skrædderen.

Umiddelbart ser TV Avisen-værten dog ikke ud til at have lagt sig synligt ud, men han ved selvfølgelig bedst selv, hvor slemt det står til.

Jakkesættet, han bærer på fotografiet, sidder i hvert fald, som det skal, men om det er anderledes mål end sidste år, melder historien ikke noget om.

Kåre Quist kobler af med løb

Kåre Quist har netop holdt sommerferie med hustruen Tine Røgind og sønner Carl, og her kan der naturligvis snige sig ekstra kalorier ind.

TV-værten skriver da også i sine hashtags #sizematters og #lunchcanwait, så noget tyder på, at han godt er klar over, at frokosten i DR-kantinen kan få konsekvenser.

Heldigvis nyder Kåre Quist at koble af med løbeture, så det ikke blive noget problem for ham at gøre noget ved figuren.

Læs mere om: