Kåre Quist: Vi bliver i dejlige Danmark

Kåre Quist med hustruen Tine Røgind og sønnen Carl. 

Kåre Quist med hustruen Tine Røgind og sønnen Carl. 

Foto: Krestine Havemann
Sommeren skal holdes i Danmark, mener TV-værten
– Tine og jeg bliver hjemme i den dejlige danske sommer. Vi foretrækker at rejse vinter eller sent efterår, fortæller TV-værten Kåre Quist til BILLED-BLADET.
- I januar var vi på Mauritius, og til efteråret tager vi på krydstogt til den italienske Amalfikyst. Så sommeren skal tilbringes hjemme i Rungsted sammen med vores søn Carl på fire år. Vi skal bade, fange krabber i Rungsted Havn og spille fodbold og hoppe på trampolinen i haven. Vi har jo masser af familie inden for få hundrede meter i Vedbæk, så der bliver også tid til grillaftener med svigerfamilien og alle andre familiemedlemmer. Og jeg har set masser af VM-fodbold, selv om jeg arbejder hele juli.
 

Besøger badehoteller

 
- Når den danske sommer viser sig fra sin bedste side som i år, er der intet sted, jeg hellere vil være end hjemme i Danmark. Så tager vi en smuttur til Jylland og besøger dejlige badehoteller på den jyske vestkyst, og Carl når nok også lige at trække far og mor i Legoland på vejen. Og i juli fejrer Tine og jeg traditionen tro vores bryllupsdag på badehotel i Gilleleje, slutter Kåre Quist. 
 
 
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

 
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden