Lørdag, 14. april 2018 — af Casper Nielsen

Karen-Lise Mynster fra Matador: Sådan blev Ullas skæbne

foto: Scanpix
Stakkels Ulla fra Matador var en af Korsbæks triste skæbner. Skuespiller Karen-Lise Mynster har ofte overvejet, hvordan det gik hende.

– Da vi lavede ”Matador”, havde jeg ikke tænkt, at det skulle blive sådan en succes, men jeg kan godt forstå det i dag. Det er så nært på den kultur, vi er rundet af.

Sådan sagde Karen-Lise Mynster til BILLED-BLADET, da hun i 2015 modtog Lauritzen Prisen – og at hun også i den anledning blev bedt om at forholde sig til Matador siger noget om, hvilket stort indtryk hun gjorde i rollen som Ulla.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ullas skæbne

Stakkels Ulla fra Banken, der bliver gravid med bankdirektøren, abortere - og ender med at miste sin kæreste, modstandsmanden Poul Christensen, der bliver skudt af besættelsmagten lige inden deres bryllup.

I aftenens Matador-afsnit ”I den 11 time” på DR er det endnu engang stakkels Ullas skæbne, der er i fokus.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Lille håb for Ulla

Karen Lise-Mynster har mange gange forholdt sig til, hvordan frøken Jacobsens liv egentlig fortsatte:

- Hun er en gennemført tragisk skikkelse, og jeg har rigtig svært ved at se hende for mig som lykkelig. Jeg tror ikke, at der kommer en rig smuk mand og siger "lad os gifte os", og så får de seks børn, har hun udtalt i et fødselsdagsinterview med BT.

- For mig ender alting skidt siger hun, og så er der alligevel et lille håb for hende, da hun møder den nye assistent, supplerer hun i bogen ”Matador, Mennesker og Myter” om Ullas møde med Arne Schmidt, den unge mand, der får pladsen efter afdøde Christensen, spillet af Thomas Eje.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden