21. feb. 2018
Af Karina Didriksen

Keld Heick vender tilbage som radiovært

Keld Heick.
Keld Heick.
Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR
Keld Heick glæder sig til at få sit helt eget radioprogram på P5 med titlen ”Dobbelt op med Keld Heick”.

Det er mere end 10 år siden, at Keld Heick sidst var vært på et DR-radioprogram, men nu kan danskerne glæde sig til at høre hans velkendte stemme i radioen igen.

I weekenden er der nemlig premiere på Keld Heicks helt eget radioprogram på P5, ”Dobbelt op med Keld Heick”, og den garvede musiker glæder sig.

- Jeg er ikke bange for udfordringer, og jeg kunne ikke ønske mig et bedre program, når jeg nu sådan får lov til at spille den musik, jeg selv holder af, siger Keld Heick til dr.dk.

Keld Heicks favoritmusik

Keld Heick var vært på det legendariske samtale- og ønskeprogram "De ringer – vi spiller" på DR's P4 fra 2003 til 2007, og titlen på det nye program, ”Dobbelt på”, hentyder til, at han i hver udsendelse vil spille to favoritnumre med hver solist/gruppe, eller at der er to sange fra samme kategori.

Keld Heick, der fylder 72 år dagen før premieren på søndag, vil i programmet fortælle om sit eget forhold til de sange, han spiller.

Fra den 25. februar kan ”Dobbelt op med Keld Heick” høres hver søndag klokken 10.03-12.00 samt torsdage fra klokken 19.03-21.00 på P5.

Læs mere om: