Onsdag, 22. februar 2023 — af Karina Didriksen

Kom indenfor hos Dennis: Sådan bor tømreren fra I hus til halsen

Hjemme hos Dennis Lindequist.
Tømreren Dennis Lindequist fra ”I hus til halsen” bor i en lækker villa i Odense med sin kæreste og deres to børn. Kom med indenfor.

Dennis Lindequist kaster sig ud i mange kreative gør-det-selv projekter i DR-programmet ”I hus til halsen”, men det gør han også derhjemme.

Den 38-årige tømrer bor i en rød murermestervilla på 213 kvadratmeter i Odense-bydelen Søhus med sin kæreste, Susie, og deres to dejlige børn, Thilde på 11 år og Tobias på ni.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi købte huset i 2014, og dengang var det med gamle korkgulve og tæpper på trappen, fortæller Dennis Lindequist til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Vinduerne, dørene og fodlisterne er de originale, men resten har jeg forsøgt at genskabe for at få den her herskabelige stil. Jeg har også selv bygget stuk i lofterne, for de var helt mørke før.

Har malet lågerne

Det store, sorte køkken har også fået en kærlig hånd. Men det er ikke blevet udskiftet, der er bare kommet en ny bordplade på.

- Vi har malet køkkenlågerne, og det gør vi jo tit i ”I hus til halsen”. Det fungerer fint, og det viser, at der ikke skal så meget til, før man kan forvandle et køkken, konstaterer Dennis Lindequist.

I galleriet øverst i artiklen kan du komme indenfor hos Dennis og hans familie og se billeder af, hvordan de bor. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden