Lørdag, 26. marts 2016 — af af Casper Nielsen

Kriminalkommissær Barnaby tilbage i helt nye historier

kriminalkommissær barnaby
John Barnaby og hans assistent Charlie Nelson er tilbage på dansk TV lørdag aften i helt nye episoder.
Foto: MARK BOURDILLON
Der er lagt op til masser af mord i Midsomer, når DR lørdag aften tager hul på syv splinternye afsnit af en af verdens mest populære krimiserier.

Danskernes udenlandske favoritpolitimand, kriminalkommissær Barnaby fra Midsomer i England, er lørdag aften på DR tilbage i det første af syv afsnit, som aldrig har været vist på dansk TV før.

Det er episoden ”Årgangsmord”, som ruller over skærmen klokken 21.00, og det sker præcis to år efter, at ”Kriminalkommissær Barnaby”-seriens afsnit 100, ”Mord i København”, påskelørdag 2014 trak rekordtallet 959.000 seere!

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

 
Hurtig Barnaby-premiere i dansk TV

”Årgangsmord” er den sidste episode i succes-seriens sæson 17. Næste lørdag,  2. april, tager DR hul på Midsomer-mordenes 18. sæson, som består af seks afsnit. De havde premiere på britisk TV så sent som i januar/februar i år.

Så der vil være masser af nye mordgåder, som John Barnaby (Neil Dudgeon) og hans assistent Charlie Nelson (Gwilym Lee) skal opklare i de idylliske, engelske småbyer, helt frem til lørdag  7. maj.

Læs meget mere om ”Kriminalkommisær Barnaby”-serien i næste nummer af BILLED-BLADET, som udkommer torsdag den 31. marts.

 

LÆS MERE: Pinligt øjeblik for Barnaby

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden