Fredag, 29. juni 2018 - af Juliane Olsen

Kronprins Frederiks nære ven med i populært TV-program

Kronprins Frederik og Peter Warnøe

Kronprins Frederik og Peter Warnøe

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Erhvervsmand Peter Warnøe, der er nær ven af kronprins Frederik, skal være en del af det nye mentorhold i DR-programmet "Løvens hule".

Næste sæson af DR-programmet ”Løvens hule” vil få to nye mentorer i front, og den ene bliver kronprins Frederiks gode ven, Peter Warnøe.

IT- og ejendomsinvestoren blev mangemillionær på at sælge IT-selskabet Complet i 1990’erne, og nu skal han altså dele ud af sin viden.

- Det er altid ekstremt og inspirerende for mig at møde iværksættere med et godt drive og gode idéer, siger han i en pressemeddelelse.

Peter Warnøe har fejret kronprinsparret

Peter Warnøe har desuden et nært forhold til kongehuset og har i en årrække lånt sin private skihytte i Schweiz ud til kronprinsparret.

Han har været en nær ven af kronprinsen igennem mange år og har derfor også naturligt været på gæstelisten, når kronprinsparret har haft fejringer i familien.

I sin tid var det faktisk også ham, der sørgede for, at kronprinsesse Mary blev ansat i Microsoft, da hun flyttede til Danmark.

Peter Warnøe var selvskrevet gæst til kronprins Frederiks 50-års hippiefest på Fredensborg Slot.

Foto: Jeppe Michael Jensen

To nye mentorer på DR's løvehold

Peter Warnøe er søn af erhvervskvinden Anne Fabricius-Bjerre fra hendes ægteskab med lægen Ole Warnøe.

Han får selskab af iværksætter Jan Dal Lehrmann på det nye mentorhold, der i forvejen består af Christian Stadil, Ilse Jacobsen og Jesper Buch.

Næste sæson af ”Løvens hule” vil blive sendt i 2019, og der er netop åbnet for tilmeldinger til programmet.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden