Kronprinsens ven køber sig ind hos TV-løve

Jacob Risgaard fra "Løvens Hule"

Jacob Risgaard fra "Løvens Hule"

Foto: Per Arnesen/ DR
Milliardæren Anders Holch Povlsen har købt 25 procent af Jacob Risgaards virksomhed.

Uge efter uge har Jacob Risgaard siddet som en af de fem iværksættere i "Løvens Hule" på DR og vurderet, om han skulle investere i nye iværksættere. Men nu er han selv blevet vurderet af en endnu større "løve", manden bag Besterseller-koncernen, Anders Holch Povlsen, der i januar blev placeret som nummer 249 på listen over verdens rigeste. Han anslås at være god for ca. 60 milliarder kroner.

 

En glad Jacob Risgaard

Det er Jacob Risgaard,  som i en pressemeddelelse fortæller, at investeringsselskabet Brightfolk a/s,  som Anders Holch Povlsen står bag,  har købt 25 procent af hans virksomhed Coolshop. Det sker, fordi Coolshop ønsker at ekspandere mere internationalt - og en glad Jacob Risgaard siger, at investeringen fra Anders Holch Povlsen svarer til at "få Ronaldo med på holdet".

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Anne og Anders Holch Povlsen
Foto: Ritzaus/Scanpix

Anne og Anders Holch Povlsen

Den diskrete Anders Holch Povlsen er sammen med sin hustru, Anne,  nære venner med kronprinsparret - og hele Danmark fulgte tragedien, som ramte familien, da Anders og Anne Holch Povlsen i april 2019 mistede tre  af deres fire børn ved et terrorangreb på Sri Lanka. I 2020 kunne ægteparret dog glæde sig over, at de blev forældre til tvillingepiger.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden