Fredag, 26. marts 2021 — af Niels Burgos

Kronprinsens ven køber sig ind hos TV-løve

Jacob Risgaard fra "Løvens Hule"
Jacob Risgaard fra "Løvens Hule"
Foto: Per Arnesen/ DR
Milliardæren Anders Holch Povlsen har købt 25 procent af Jacob Risgaards virksomhed.

Uge efter uge har Jacob Risgaard siddet som en af de fem iværksættere i "Løvens Hule" på DR og vurderet, om han skulle investere i nye iværksættere. Men nu er han selv blevet vurderet af en endnu større "løve", manden bag Besterseller-koncernen, Anders Holch Povlsen, der i januar blev placeret som nummer 249 på listen over verdens rigeste. Han anslås at være god for ca. 60 milliarder kroner.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

En glad Jacob Risgaard

Det er Jacob Risgaard,  som i en pressemeddelelse fortæller, at investeringsselskabet Brightfolk a/s,  som Anders Holch Povlsen står bag,  har købt 25 procent af hans virksomhed Coolshop. Det sker, fordi Coolshop ønsker at ekspandere mere internationalt - og en glad Jacob Risgaard siger, at investeringen fra Anders Holch Povlsen svarer til at "få Ronaldo med på holdet".

Anne og Anders Holch Povlsen
Foto: Ritzaus/Scanpix

Den diskrete Anders Holch Povlsen er sammen med sin hustru, Anne,  nære venner med kronprinsparret - og hele Danmark fulgte tragedien, som ramte familien, da Anders og Anne Holch Povlsen i april 2019 mistede tre  af deres fire børn ved et terrorangreb på Sri Lanka. I 2020 kunne ægteparret dog glæde sig over, at de blev forældre til tvillingepiger.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden