Lars Mikkelsen fra Herrens Veje: Sådan er jeg selv som far

Lars Mikkelsen

Lars Mikkelsen

Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET
Skuespiller Lars Mikkelsen er aktuel i DR-serien "Herrens Veje" som provsten Johannes, der har et noget konfliktfyldt forhold til sine sønner. Sådan er det dog heldigvis ikke i hans eget privatliv.

– Johannes fører sine egne ambitioner og ønsker videre til sønnerne, som gør, at han får nogle vanvittige konflikter med dem. Han laver jo et overgreb på sine børn, siger Lars Mikkelsen bl.a. i et stort interview i denne uges BILLED-BLADET om sin rolle Johannes i DR's nye dramasatsning "Herrens Veje".

Lars Mikkelsen har TV-succes

Søndagsserien har indtil videre trukket knap én million seere til skærmen.

Privat er forholdet til sønnerne 22-årige Lue og 16-årige Thor, som han har med sin hustru gennem 28 år, "Badehotellet"-stjernen Anette Støvelbæk, dog langt fra så anstrengt som i serien.

- Jeg synes selv, at jeg er en meget sjov og god far, siger Lars Mikkelsen om den mere private rolle som far.

Bakker op om sønnens skuespillerdrøm

Thor er lige blevet færdig med folkeskolen, og sønnen Lue har valgt at gå i sine skuespillerforældres fodspor. Han går på tredje år på Skuespillerskolen ved Odense Teater.

Og Lars Mikkelsen bakker fuldt op om sønnens skuespillerdrøm:

- Branchen er hård, så på den måde kan jeg være nervøs for det, men jeg er fuld af tro på ham og på hans talent. Jeg har set ham optræde flere gange, og han er simpelthen så god.

Se billederne, og læs det store interview i denne uges BILLED-BLADET.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden