21. okt. 2017
Af Karina Didriksen

Lars Mikkelsen om skuespiller-sønnen: Jeg tror på hans talent

Lars Mikkelsen.
Lars Mikkelsen.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den populære skuespiller Lars Mikkelsen bakker op om sin ældste søn Lue, der går på Skuespillerskolen.

Lars Mikkelsen har en over 20 år lang skuespillerkarriere bag sig, og ældstesønnen Lue har valgt at gå i sin fars – og mor Anette Støvelbæks – fodspor.

Lue Ditmann Støvelbæk går på tredje år på Skuespillerskolen ved Odense Teater, og Lars Mikkelsen bakker op om sønnens valg.

– Branchen er hård, så på den måde kan jeg være ner­vøs for det, men jeg er fuld af tro på ham og på hans talent. Jeg har set ham op­træde flere gange, og han er simpelthen så god, siger en stolt Lars Mikkelsen til BILLED-BLADET.

Han skal være sig selv

Som barn af en af Danmarks mest efterspurgte skuespillere er det vigtigt for Lars Mikkelsen, at Lue finder sin egen vej.

– Han skal finde frem til der, hvor han gør ting på sin egen måde. Han skal kunne klare sig selv og være SIG selv og ikke MIG, fastslår Lars Mikkelsen og tilføjer:

– Jeg håber, at det vil gå ham godt, og indtil videre har han det rigtig godt med at spille skuespil. Så jeg støt­ter ham fuldstændig i det.

Lars Mikkelsen kan lørdag opleves i sidste afsnit af ”Historien om Danmark”, og derudover spiller han hver søndag præsten Johannes i ”Herrens Veje” på DR1.

https://imgix.billedbladet.dk/bb-07378_2.jpg
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Læs mere om: